LEGENDARIUM 2017

LEGENDARIUM  2017 vo Vihorlatskom múzeu v Humennom

Pokračovanie letnej cestovateľskej a poznávacej hry Krajskej organizácie cestovného ruchu  Severovýchod Slovenska s kultúrnymi pamiatkami Prešovského kraja sa začalo 1. júna a potrvá do 11. septembra 2017. Prostredníctvom mobilnej hry Legendárium Go, stolovej hry a súťažných letákov spája a približuje Legendárium pätnásť pamätihodností Prešovského kraja.

V mobilnej súťažnej hre LEGENDARIUM GO je Vihorlatské múzeum jedným z  lokalizačných miest. Mobilná hra je stiahnuteľná do mobilu alebo tabletu na Google Playa AppStore alebo cez stránku www.legendarium.info. Po lokalizácii cez GPS získava hráč súťažné body vo forme  zliav na ďalšie výlety.Hra podporujúca cestovateľské zážitky a  poznávanie kultúrnych pamiatok je venovaná deťom a rodinám. Výhrou sú víkendové pobyty pre rodiny, tablety, vstupy do rekreačných a zábavných stredísk a spoločne strávené chvíle na zaujímavých miestach Prešovského kraja.

Vo Vihorlatskom múzeu v Humennom môžu hráči v rámci súťaže zdarma získať stolovú hru Legendárium s hracími figúrkami a súťažným letákom. Súťažnú nálepku a kontrolný ústrižok Švejka (nalepuje sa do stolovej hry  a kontrolný ústrižok do súťažného letáku) získava hráč za vstupné do expozícií Vihorlatského múzea. Pri získaní v poradí šiestej súťažnej nálepky do súťažného letáku Legendárium, získava hráč zdarma farebné pexeso.

Potrebné informácie získajú všetci hráči na: www.legendarium.info alebo www.muzeumhumenne.sk.