Stolní tenisti ukončili klubovú sezónu

Jubilejný ročník

V sobotu 24. júna ukončili klubovú sezónu 2016/2017 záverečným posedením v rekreačnej zóne Hubková pri Humennom aj hráči, rodičia a priaznivci ŠKST Humenné, pričom takéto koncosezónne posedenie sa uskutočnilo už po tridsiaty krát v rade. Ide tak už o dlhoročnú tradíciu, na začiatku ktorej stál po návrate zo základnej vojenskej služby okrem iných aj súčasný hráč I. Serbák. Za celých tridsať rokov sa vopred stanovený termín posledného júnového víkendu preložil len dvakrát, počasie však túto zmenu zakaždým účastníkom poriadne spočítalo. Tradícia začala v rekreačnej oblasti obce Brestov pri Humennom neďaleko bývalého pionierskeho tábora, kde sa uskutočnilo takmer dvadsať ročníkov.

Malý darček prítomných príjemne prekvapil

Keďže tridsať rokov nepretržite v rade rozhodne stojí za pozornosť, organizátori prítomným pripravili aj darček vo forme pivového pohára so špeciálnou etiketou pripomínajúcou práve túto udalosť a históriu koncosezónnych posedení. Najväčšiu radosť mal z neho určite klubový kapitán I. Serbák, ktorí sa ako jediný zúčastnil všetkých predchádzajúcich ročníkov.

Takmer sa neuskutočnil

V klube sme si už zvykli, že nie všetko ide ako po masle a že s mnohými vecami sa treba riadne popasovať aby sme dosiahli úspech. Nebolo tomu inak ani v podvečer akcie, keď silná búrka a krupobitie, ktoré sa prehnalo mestom a jeho okolím spôsobila pád viacerých stromov, čo spôsobilo neprejazdnosť cesty v rekreačnej oblasti Hubková. Ešte ani skoro ráno nebolo jasné, či nebude nutné hľadať náhradné riešenie. Nakoniec to však dopadlo nad očakávanie, a tak sa už hneď od rána mohli tí najmenší pustiť do opekania špekáčikov, tí starší následne využili aj už vyššie spomínaný darček.

Stolní tenisti ukončili klubovú sezónu